Ο χρόνος δεν αφήνει περιθώρια για ανάσες. Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και μπήκε, ήδη, σε ρυθμούς Ευρώπης.
Την Πέμπτη (2/10) τον περιμένει η Θέλτα, στο Βίγκο, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League, κι όλα κινούνται γύρω από το ταξίδι στην Ισπανία.
Οι βασικοί της αναμέτρησης στην Αρκαδία έμειναν για αποφόρτιση στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι πάτησαν γήπεδο και δούλεψαν με τους προπονητές σε κατοχή μπάλας και αμυντική τακτική, σε ασκήσεις που είχαν ξεκάθαρα στο μυαλό τον αντίπαλο της Πέμπτης.
Μοναδικό «αγκάθι» για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα. Ο Έλληνας μέσος συνέχισε θεραπεία και τέθηκε εκτός πλάνων για το ταξίδι στο Βίγο.
Την Τρίτη (30/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 10:00 το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα πετάξει με τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με προορισμό τη Γαλικία.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.