Μία πρώτη καλή νύχτα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στα φετινά καλοκαιρινά προκριματικά, ήταν αυτή της Πέμπτης. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός με τα αποτελέσματά τους και τις προκρίσεις τους, χάρισαν 500 επιπλέον βαθμούς στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, μα και την ελπίδα για ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Οι δύο Δικέφαλοι με τις νίκες τους απέναντι σε Βόλφσμπεργκερ και Άρη Λεμεσού προσέφεραν από 200 βαθμούς, ενώ ο Παναθηναϊκός άλλους 100 λόγω της ισοπαλίας μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας και της παράτασης. Έτσι, η Ελλάδα πλησίασε την Τσεχία που βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και απομακρύνθηκε από την 12η Νορβηγία.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.