Από τον πάγκο είδε ο Βαγιαννίδης την πρεμιέρα της Σπόρτινγκ, 2-0 την Κάσα Πία - Δείτε τα γκολ
Τα «λιοντάρια» δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε την υπεράσπιση του περσινού «στέμματός» της με νίκη 2-0 στην έδρα της Κάσα Πία, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στην πορτογαλική Primeira Liga. Τα «λιοντάρια» δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες, σημειώνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Τρινκάο (42') και Χιούλμαντ (62')
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Σπόρτινγκ απ' τον Παναθηναϊκό, έμεινε στον πάγκο (με το Νο13 στην πλάτη) και δεν χρησιμοποιήθηκε απ' τον Ρουί Μπόρζες, ο οποίος θέλει να τον «ενσωματώσει» ομαλά στο αγωνιστικό πλάνο του.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της πρεμιέρας στην πορτογαλική Primeira Liga έχει ως εξής:
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.