Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται αύριο, Τρίτη, 21:45, στο Άιμπροξ Παρκ από την Ρέιντζερς για τον πρώτο αγώνα του 2ου προκριματικού γύρου του Champions League και το BBC θέλησε να αφυπνίσει την ομάδα του Μάρτιν, σημειώνοντας τη δυσκολία της αποστολής τους.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ:
«Έχοντας κληρωθεί με τον χειρότερο δυνατό αντίπαλο στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, ένας δύσβατος και επικίνδυνος δρόμος προς το Champions League περιμένει τον νέο προπονητή Ράσελ Μάρτιν.
Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, δευτεραθλητή της ελληνικής Super League, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο απαιτητικά – και το ερώτημα είναι: είναι οι Ρέιντζερς έτοιμοι γι’ αυτό το γεμάτο αβεβαιότητα ταξίδι;».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών