Εθνική πόλο γυναικών: Η Ουγγαρία αντίπαλος της Ελλάδας στον τελικό της Τετάρτης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα
Η Ουγγαρία επικράτησε 15-9 της Ισπανίας και την Τετάρτη (16:35) θα παίξει στον τελικό με την Ελλάδα - Η ήττα στην πρεμιέρα και ο θρίαμβος της ομάδας του Παυλίδη στον τελικό του World Cup
Η Ουγγαρία θα είναι η αντίπαλος της Ελλάδας στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος πόλο γυναικών της Σιγκαπούρης.
Η Ελλάδα προκρίθηκε με 14-10 επί των ΗΠΑ στον 1ο ημιτελικό και στον 2ο η Ουγγαρία νίκησε την Ισπανία με 15-9.
Έτσι την Τετάρτη (16:35, ΕΡΤ1) οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στον τελικό με έπαθλο το χρυσό μετάλλιο. Η Ελλάδα είναι σε τελικό για πρώτη φορά μετά το 2011 όταν και είχε παίξει στη Σανγκάη και κερδίζοντας την Κίνα είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Με την Ουγγαρία η Ελλάδα έπαιξε στη Σιγκαπούρη στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων και ηττήθηκε με 10-9. Στις 20 Απριλίου 2025 η Ελλάδα κέρδισε 13-9 την Ουγγαρία στον τελικό και κατέκτησε το χρυσό στο World Cup της Κίνας.
Με μετρήσιμα αποτελέσματα σε περιβάλλον, κοινωνία και εταιρική διακυβέρνηση, η εταιρεία παρουσιάζει τον ESG Απολογισμό 2025 και τη νέα στρατηγική «Brewing Tomorrow»
Ποδοσφαιρικά vibes, ατόφια αθλητική διασκέδαση, διαγωνισμοί και δώρα περιμένουν τους επισκέπτες στο The Mall Athens, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στην Ελλάδα.