Ο Ολυμπιακός γιορτάζει τα 100 του χρόνια και στον Πειραιά παρουσιάστηκε και έγινε ανάρπαστη η επετειακή γεύση παγωτού με άρωμα... Θρύλου.
Ο Δήμος Πειραιά γιόρτασε την 1η Πανελλήνια Ημέρα Βιοτεχνικού Παγωτού στην πλατεία Κοραή και εκεί παρουσιάστηκε η επετειακή γεύση «Ολυμπιακός 100 Χρόνια» η οποία έγινε ανάρπαστη.
Συνολικά προσφέρθηκαν περισσότερο από 2,5 τόνοι παγωτού στον κόσμο και η γεύση «Ολυμπιακός» έκανε θραύση.
Τα εγκαίνια πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιάννης Μαστρονικόλας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Ζαχαροπλαστών Ελλάδος Γιάννης Γλύκος.
Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους από τον Σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ο Πρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γενικός Γραμματέας Αντώνης Γλύκας και οι Νίκος Βαμβακούλας, Γιώργος Αμανατίδης, Μηνάς Χατζίδης, Δημήτρης Καλίκας, Γιώργος Βαΐτσης, Γιώργος Κοκολάκης, Χρήστος Καλτσάς μεταφέροντας μηνύματα αθλητισμού, ιστορίας και ενότητας.
« Η επετειακή γεύση παγωτού για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού ήταν το σύμβολο αυτής της γιορτής – μια γεύση φτιαγμένη με έμπνευση, υπερηφάνεια και συναίσθημα. Μια γεύση χαράς και μνήμης για μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού!» είπε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.