Η Αγγλία του Τόμας Τούχελ επικράτησε 1-0 της Ανδόρας και έκανε το 3 στα 3 στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026. Τα «τρία λιοντάρια» δυσκολεύτηκαν πολύ αλλά τελικά «σώθηκαν» από ένα γκολ του αρχηγού, Χάρι Κέιν στο 50' μετά από ασίστ του Μαντουέκε.
Η Αγγλία βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο των νικών και αναμένεται να πάρει μία ακόμα άνετη πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026.
Η ομάδα του Τούχελ προδόθηκε από την αποτελεσματικότητά της, αφού δημιούργησε - αλλά και σπατάλησε - αρκετές ευκαιρίες με αποκορύφωμα τη στιγμή του Κέιν προ κενής εστίας στο 19'. Ο αρχηγός πήρε το αίμα του πίσω στο 50' όταν μετά το γύρισμα του Μαντουέκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από κοντά και έδωσε τη νίκη στους Άγγλους.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη