Η Μονακό έγραψε ιστορία και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό της Euroleague. Οι Μονεγάσκοι επικράτησαν του Ολυμπιακού με 78-68 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό εκεί που θα διεκδικήσουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε μετά την ιστορική πρόκρισης και αναφέρθηκε στο σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας του, ενώ πρόσθεσε την συναισθηματική του εμπλοκή με το ματς.
«Κερδίσαμε μια σπουδαία ομάδα, για μένα είναι σαν να παίζω κόντρα στην οικογένειά μου.
Δε ήταν εύκολο για μένα αλλά προσπάθησα να συγκεντρωθώ για 40 λεπτά, οι παίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά.
Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε διαφορετικά πράγματα γιατί είναι μια άλλη ομάδα. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.