Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού (2017-18) και του Περιστερίου (2022-23), Μάρκους Ντένμον συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία πως είχε συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία στην Τάλσα της Οκλαχόμα.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μάρκους και ο Μάλικ Ντένμον γύρω στις 20:10 την ημέρα της ληστείας, παρενόχλησαν μία γυναίκα που εκείνη την ώρα τοποθετούσε τσάντες στο όχημά της, κοντά σε ένα ξενοδοχείο. Οι δύο τους έκλεψαν από το θύμα 15.000 με 16.000 δολάρια σε μετρητά και έφυγαν από το σημείο με λευκό αυτοκίνητο.
Οι αρχές εντόπισαν καταθέσεις χρημάτων ύψους 4.000 δολαρίων από τις 17 μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου σε ATM και 25.000 από τις 17 μέχρι τις 21 του ίδιου μήνα. Η εγγύηση για τους δύο συλληφθέντες ορίστηκε στα 50.000 δολάρια.
Former Mizzou Tiger Marcus Denmon arrested in KC for armed robbery charge in Tulsa https://t.co/gqeX5R4Kya
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.