«Μπλόκο» ύψωσε η Στουτγκάρδηστη Ντόρτμουντκαι την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα στην εφετινή Bundesliga. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες επικράτησε 5-1 με εκτελεστές στο πρώτο 20λεπτο τους δύο επιθετικούς της που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν.
Ο Τουρκογερμανός Ντενίζ Ουντάβ άνοιξε το σκορ στο 4΄, ενώ ο Βόσνιος Ερμεντίν Ντεμίροβιτς διπλασίασε το προβάδισμα στης ομάδας του στο 21΄.
Στο B΄ ημίχρονο το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν και οι Ένζο Μιγιό (62΄), Ελ Μπιλάλ Τουρέ (80΄), ενώ ακόμα ένα γκολ σημείωσε ο Ουντάβ στην εκπνοή. Το μόνο που κατάφερε η Ντόρτμουντ ήταν να μειώσει σε 3-1 στο 75΄ όταν ο Σερχού Γκιρασί σκόραρε εναντίον της παλιάς του ομάδας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.