Πιερό: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, πάμε για το πρωτάθλημα»
Η επική ατάκα του Μάριου Ηλιόπουλου στον Φραντζί Πιερό όταν τον υποδέχθηκε στην OPAP Arena και οι δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ στο επίσημο κανάλι της Ένωσης
Από το περίφημο «Έλα, έλα» (venga, venga) στον Ματίας Αλμέιδα, στο «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ» στον Φραντζί Πιερό...
Αν μη τι άλλο ο Μάριος Ηλιόπουλος γράφει με τις ατάκες του από τη στιγμή που ανέλαβε την ΑΕΚ, με τον ιδιοκτήτη της Ένωσης να υποδέχεται το νέο απόκτημα της Ένωσης στην OPAP Arena και να τον καλωσορίζει με τα εξής λόγια: «Είσαι ο αντάρτης της ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου. Σκόραρε!».
Ο φορ από την Αϊτή στις πρώτες του δηλώσεις έδειξε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στην Ένωση και έδωσε το σύνθημα για τον τίτλο.
«Γειά σας, είμαι ο Φραντζί Πιερό. Είμαι από την Αϊτή, 29 χρονών, επιθετικός. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να σκοράρω πολλά γκολ για εσάς και επίσης να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και είμαι μέλος της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής ομάδας της Ελλάδας. Ανυπομονώ να σας δω».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών