Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε στα 71 του ο Ρικ Πιτίνο.
Ο Αμερικανός προπονητής μπάσκετ που έχει δουλέψει στην Εθνική Ελλάδας και στον Παναθηναϊκό και είναι συνεργάτης της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας ένιωσε τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ στη Νέα Υόρκη.
Omg - was just on a zoom call with a recruit and an earthquake hit. First ever for me. We have to get this young man now 🤷🏻♂️😂
Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη σπουδαίος προπονητής του κολεγιακού μπάσκετ έγραψε στο Twitter:
«Ωχ Θεέ μου, ήμουν σε ένα zoom call με έναν νεαρό αθλητή που με ενδιαφέρει και έγινε σεισμός. Ο πρώτος στη ζωή μου. Πρέπει να τον πάρω αυτόν τον παίκτη τώρα».
Βέβαια όσο ήταν μόνιμα στην Ελλάδα ίσως να είχε νιώσει κάποιον σεισμό αλλά να ήταν πολύ μικρός και να μην τον θυμάται.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.