Μια πρωτόγνωρη εμπειρία έζησε στα 71 του ο Ρικ Πιτίνο.
Ο Αμερικανός προπονητής μπάσκετ που έχει δουλέψει στην Εθνική Ελλάδας και στον Παναθηναϊκό και είναι συνεργάτης της ομοσπονδίας για την ανάπτυξη του αθλήματος στη χώρα μας ένιωσε τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ στη Νέα Υόρκη.
Omg - was just on a zoom call with a recruit and an earthquake hit. First ever for me. We have to get this young man now 🤷🏻♂️😂
Ο γεννημένος και μεγαλωμένος στη Νέα Υόρκη σπουδαίος προπονητής του κολεγιακού μπάσκετ έγραψε στο Twitter:
«Ωχ Θεέ μου, ήμουν σε ένα zoom call με έναν νεαρό αθλητή που με ενδιαφέρει και έγινε σεισμός. Ο πρώτος στη ζωή μου. Πρέπει να τον πάρω αυτόν τον παίκτη τώρα».
Βέβαια όσο ήταν μόνιμα στην Ελλάδα ίσως να είχε νιώσει κάποιον σεισμό αλλά να ήταν πολύ μικρός και να μην τον θυμάται.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.