Miami Open: Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Αζαρένκα και περιμένει Σάκκαρη

Miami Open: Πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά η Αζαρένκα και περιμένει Σάκκαρη

Το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Miami Open πήρε η Βικτόρια Αζαρένκα, επικρατώντας στα προημιτελικά της Γιούλια Πουτιντσέβα με 7-6(4), 1-6, 6-3

MixCollage-27-Mar-2024-12-31-AM-8199
Στα ημιτελικά του Miami Open προκρίθηκε η Βικτόρια Αζαρένκα μετά τη νίκη της επί της Γιούλια Πουτιντσέβα με 7-6(4), 1-6, 6-3, σε ένα ματς στο οποίο πρωταγωνίστησαν τα προβλήματα της διοργάνωσης παρά το τένις.



Η έναρξη του ματς δεν ήταν η αναμενόμενη. Υπό το βλέμμα του Μάικ Τάισον, η αναμέτρηση στο πρώτο σετ διεκόπη στο τέταρτο game λόγω κακή ηλεκτροδότησης με συνέπεια την έλλειψη του Hawkeye. H Αζαρένκα, αν και δέχτηκε break στο πρώτο game, το πήρε πίσω μετά την επανέναρξη του ματς (3-3), με τις δύο τενίστριες να κάνουν από ένα break ακόμα και το σετ να οδηγείται στο tie-break. Εκεί, η τενίστρια από την Λευκορωσία με τρία mini breaks έκανε το 7-4 και πήρε προβάδισμα στον προημιτελικό.

Κλείσιμο


Στο δεύτερο σετ, η... απάντηση της Πουτιντσέβα ήταν ηχηρή με την τενίστρια από το Καζακστάν να χάνει μόνο ένα game και με το 6-1 να στέλνει το ματς σε τρίτο σετ. Η Αζαρένκα στο τελευταίο σετ βρέθηκε να προγείται με 5-1 στα games και να σερβίρει για να κλείσει το ματς.



Η Καζάκα... έσπασε το σερβίς της Λευκορωσίδας μειώνοντας σε 5-3 στη συνέψεια, αλλά στο 9ο game η Νο32 του κόσμου έκλεισε το σετ με 6-3, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως η Μαρία Σάκκαρη για τα προημιτελικά του Miami Open θα αγωνιστεί με την Έλενα Ριμπάκινα, με το ματς των δύο ν' αναμένεται να ξεκινήσει μετά το τέλος της αναμέτρησης Αλκαράθ - Μουζέτι.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βαλτιμόρη – γέφυρα: Το σήμα κινδύνου από το πλοίο απέτρεψε μια μεγαλύτερη τραγωδία

Οι μαστροποί του Διαδικτύου - «Και 16 να ήσουν δεν θα είχα θέμα»

Μύκονος: Αραβικής καταγωγής γυναίκα αγόρασε βίλα και... εξαφάνισε το εκκλησάκι που υπήρχε στο οικόπεδο - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης