Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο - Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα

Πυροβολισμοί και διακοπή ερασιτεχνικού αγώνα στον Ασπρόπυργο - Ο Γιαλιάς είχε διατελέσει πρόεδρος στην μία ομάδα

Διεκόπη στο 43' λόγω επεισοδίων και πυροβολισμών στην εξέδρα στο παιχνίδι του Μανδραϊκού με τον Απόλλωνα Ποντίων για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα Δυτικής Αττικής - Δέκα προσαγωγές από την αστυνομία - Δύο τραυματίες από τις συμπλοκές

Mandraikos
Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

Στο 42' της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί (ακόμη και εκτός γηπέδου).

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς στην εξέδρα και για δύο τραυματίες από τις συμπλοκές μεταξύ οπαδών. 

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.

Κλείσιμο
Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές.

Να σημειωθεί πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα. 

O Μανδραϊκός είχε βγάλει μάλιστα και ανακοίνωση για τον θάνατό του αφού ο Χρήστος Γιαλιάς είχε ανεβάσει ως πρόεδρος την ομάδα στην Γ' εθνική!  

«Ο Χρήστος Γιαλιάς είχε πολύχρονη παρουσία στην ποδοσφαιρική ομάδα του Μανδραϊκού. Ευτύχησε μάλιστα επί προεδρίας του να ανέβει στην Γ' Εθνική. Η προσφορά του ήταν σημαντική και αξέχαστη. Ο χαμός του μας γεμίζει θλίψη. Στέλνουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του που θρηνεί» ανέφερε η ανακοίνωση.


madraikos


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος είναι αστυνομικός. Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, πήγε σε αυτόν του Ρεθύμνου και κατέληξε στον σύνδεσμο Δυτικής Ατικής. 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και στον Μανδραϊκό ήταν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 



Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στα Τρίκαλα: 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Άφαντα τα παιδιά και η μάνα των παλαιοχριστιανών, φυγαδεύτηκαν πριν την έφοδο της ΕΛΑΣ - Αγωνία για τον εντοπισμό τους

Τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους οι Γεραπετρίτης και Φιντάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης