Κύπελλο Ελλάδος: Ώρα ημιτελικών με Παναθηναϊκός-Άρης και Ολυμπιακός-Προμηθέας

Κύπελλο Ελλάδος: Ώρα ημιτελικών με Παναθηναϊκός-Άρης και Ολυμπιακός-Προμηθέας

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Άρη (18:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5) και ο Ολυμπιακός παίζει με τον Προμηθέα (21:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ

kypello-elladas-arthrou
Έφτασε η ώρα για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδος ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός ΑKTOR κοντράρεται με τον Άρη (18:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5), λίγες μέρες μετά το μεγάλο διπλό της ομάδας του Καστρίτη μέσα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά τελικά πήραν την πρόκριση με κορυφαίο τον Μήτογλου, ενώ ο Άρης με μεγάλη ανατροπή απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, αφού ο Τολιόπουλος ήταν συγκλονιστικό. Η ομάδα του Αταμάν δεν θα έχει τον Λούκα Βιλντόζα, ενώ το σύνολο του Καστρίτη δεν υπολογίζει στον Γκάλινατ.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Ολυμπιακό αντιμετωπίζει τον Προμηθέα (21:00, ΣΚΑΪ/Cosmote Sports 5). Οι Πειραιώτες είχαν εύκολο έργο κόντρα στο Περιστέρι Bwin, ενώ ο Προμηθέας καθάρισε άνετα τον Πανιώνιο. Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν θα είναι διαθέσιμοι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Νάιτζελ Γουίλιμας Γκος που αποκόμισε πρόβλημα κόντρα στην ομάδα του Σπανούλη.

Πέρυσι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντραρίστηκαν στον τελικό, με τους ερυθρόλευκους να επικρατούν και να κατακτούν το Κύπελλο. Και το φετινό Final 8 διεξάγεται στο Ηράκλειο και στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Πηγή: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης