Μπαρτσελόνα: Στη λίστα και ο Τσάμπι Αλόνσο

Μπαρτσελόνα: Στη λίστα και ο Τσάμπι Αλόνσο

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Τσάβι και σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης στη μεγάλη λίστα των «μπλαουγκράνα» προστέθηκε το όνομα του Τσάμπι Αλόνσο

xabi_barca_
Τον διάδοχο του Τσάβι έχει ξεκινήσει να ψάχνει η Μπαρτσελόνα μετά την απόφαση του Καταλανού να αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο Χάνσι Φλικ είναι ο άνθρωπος που τις τελευταίες ημέρες συνδέεται περισσότερο με τον «μπλαουγκράνα» πάγκο, ωστόσο τα ονόματα συνεχίζουν να δίνουν και να παίρνουν.

Τελευταίος που μπήκε στη μεγάλη λίστα, ο Τσάμπι Αλόνσο. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι μια περίπτωση που αρέσει αρκετά στην Μπαρτσελόνα, έχοντας κερδίσει πολλούς πόντους με τα όσα έχει καταφέρει φέτος στην Bundesliga.

Από την άλλη ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ο Αλόνσο είναι... δηλωμένος Madridista, έχοντας φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με μεγάλη επιτυχία, ενώ την ίδια στιγμή στην Αγγλία τονίζουν ότι ο Ισπανός είναι ο μεγάλος στόχος της Λίβερπουλ στην μετά Κλοπ εποχή.
Κλείσιμο


ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Έρχονται νέοι κανόνες για Airbnb και Golden Visa - Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση

Έδωσαν τελικά το Ρεκόρ Γκίνες στον Γάλλο που έφτιαξε τον Πύργο του Άιφελ με 700.000 σπίρτα: Ήμασταν υπερβολικοί, συγγνώμη

Συνέντευξη Πούτιν: Αποθεώνει Τραμπ, κατηγορεί Κλίντον και ισχυρίζεται ότι η CIA ανατίναξε τον Nord Stream
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης