Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα την Παρασκευή για να υπογράψει ο Νταγκόφσκι - Η καριέρα του Πολωνού τερματοφύλακα - Βίντεο

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα την Παρασκευή για να υπογράψει ο Νταγκόφσκι - Η καριέρα του Πολωνού τερματοφύλακα - Βίντεο

Ο Πολωνός τερματοφύλακας, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι, έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα και Σπέτσια

Bartlomiej_Dragowski
Οι μεταγραφικές κινήσεις στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με τον Μπερτομιέι Ντραγκόφσκι να είναι το επόμενο απόκτημα των «πρασίνων».

Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Σπέτσια θα βρίσκεται την Παρασκευή το μεσημέρι (14:30) στην Ελλάδα μέσω Μιλάνου προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Bartlomiej Dragowski 2023 ● Spezia ► Full Season Show


Κλείσιμο
Θυμίζουμε πως το «τριφύλλι» έχει ήδη συμφωνήσει με την Σπέτσια για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου τερματοφύλακα, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς.

Το who is who του Ντραγκόφσκι
Ο Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι τερματοφύλακας γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου του 1997 στο Μπιάλιστοκ. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Γιαγκελόνια όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 19 ετών, όταν και του χτύπησε την πόρτα η Φιορεντίνα, η οποία πληρώσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Το ποσό αυτό μπορεί να φαντάζει μικρό, ωστόσο τότε αποτελούσε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της ομάδας.

Bartlomiej Dragowski - 2020/21 Saves | Fiorentina


Έμεινε τρία χρόνια στην Φιορεντίνα, όπου την πρώτη χρονιά πραγματοποίησε μόλις εννέα συμμετοχής και λόγω ενός τραυματισμού και την επόμενη μόλις πέντε. Ωστόσο, την τρίτη σεζόν έπαιξε τρία παιχνίδια στο πρώτο μισό της σεζόν και στην συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός για μισό χρόνο στην Έμπολι, όπου έπαιξε συνολικά 14 ματς στον δεύτερο γύρο. Το ιταλικό κλαμπ τελικά υποβιβάστηκε κι έτσι εκείνος γύρισε στην Φιορεντίνα.

Την χρονιά που ακολούθησε πήρε... γάντια βασικού πραγματοποιώντας 32 συμμετοχές, κρατώντας οκτώ φορές ανέπαφη την εστία του. Τη σεζόν 2020-2021 συνέχισε να είναι η πρώτη επιλογή για τα γκολπόστ παίζοντας 36 παιχνίδια, εκ των οποίων στα οκτώ δεν δέχθηκε γκολ. Την επόμενη όμως οι τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να κάνει πάνω από εννέα συμμετοχές (τρία clean sheets).

Κάπως έτσι οι «βιόλα» πήραν την απόφασή να αποχωριστούν το καλοκαίρι που ακολούθησε πουλώντας στην Σπέτσια αντί 1,95 εκατ. ευρώ. Εκεί έπαιξε 35 παιχνίδια την περσινή σεζόν, κρατώντας επτά φορές ανέπαφη την εστία του, όμως η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε κι εκείνος την ακολούθησε στην Serie B, όπου έπαιξε φέτος στο πρώτο μισό της σεζόν.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Πήγε δεύτερη φορά για να κλέψει χαλκοσωλήνες στην ίδια πολυκατοικία - Αυτή τη φορά τα κατάφερε

Γερμανία: Τα καψόνια που έκαναν οι μουσουλμάνοι μαθητές που ήθελαν να επιβάλλουν τη Σαρία σε σχολείο

Κέιτ Μίντλετον: Πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημά της για να χρειάζεται δύο εβδομάδες νοσηλεία; - Τι λέει Βρετανίδα γιατρός










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης