Βίντεο: Πήγε δεύτερη φορά για να κλέψει χαλκοσωλήνες στην ίδια πολυκατοικία - Αυτή τη φορά τα κατάφερε

Βίντεο: Πήγε δεύτερη φορά για να κλέψει χαλκοσωλήνες στην ίδια πολυκατοικία - Αυτή τη φορά τα κατάφερε

Ο άνδρας είχε επιχειρήσει πριν από μία βδομάδα να αφαιρέσει χαλκοσωλήνες, χωρίς να τα καταφέρνει όμως - Επιχείρησε ξανά και τελικά άρπαξε αυτό που ήθελε - Νέο βίντεο δημοσιεύει το protothema.gr

peristeri-halkosolines-arthrou
Μία βδομάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρά του, ο δράστης συμμορίας στο Περιστέρι που στόχευε σε αφαίρεση χαλκοσωλήνων, χτύπησε εκ νέου. Έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο ίδιο σημείο, στην πολυκατοικία, και αυτήν τη φορά έφυγε με τα κλεμμένα.

Το βίντεο με το πρώτο περιστατικό, που σημειώθηκε μέρα μεσημέρι, δημοσιοποιήθηκε από το protothema.gr πριν από οκτώ ημέρες. Στο βίντεο διακρίνεται το μέλος της συμμορίας, η οποία ειδικεύεται στην αφαίρεση χαλκού από εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, να εισέρχεται σε πυλωτή πολυκατοικίας στο Περιστέρι. Κρατά στα χέρια του μεγάλη βαλίτσα χρώματος μώβ και φούξια. Δεν φαίνεται να ανησυχεί για το ενδεχόμενο να πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με ένοικο της πολυκατοικίας. Επεξεργάζεται τον χώρο και αφού βεβαιώνεται ότι δεν κινδυνεύει να γίνει αντιληπτός, ανοίγει τη βαλίτσα και βγάζει ένα μεγάλο ψαλίδι κοπής μετάλλων. Δίχως δεύτερη σκέψη, αρχίζει να το χρησιμοποιεί για την αφαίρεση σωλήνων από την εγκατάσταση του φυσικού αερίου. Παρόλο που οι κινήσεις του δείχνουν ότι είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει το «έργο» του, ξαφνικά σταματάει, πετάει το εργαλείο στη βαλίτσα και εξαφανίζεται.


Κλείσιμο
Ο λόγος της ξαφνικής φυγής του οφείλεται στο γεγονός ότι άκουσε ένοικο να χρησιμοποιεί το ασανσέρ της πολυκατοικίας και προκειμένου να μην πέσει επάνω του και γίνει αντιληπτός, έφυγε.

Την Τρίτη όμως το μέλος της συμμορίας έκρινε σκόπιμο να επιστρέψει στην ίδια πολυκατοικία και να ολοκληρώσει τη δουλειά που είχε αφήσει στη μέση.


Γνωρίζοντας πλέον τα κατατόπια, κατευθύνθηκε αμέσως προς το σημείο της πυλωτής όπου είναι η εγκατάσταση φυσικού αερίου. Αυτή τη φορά δεν είχε μαζί του τη μεγάλη φούξια και μωβ βαλίτσα αλλά έφερε στην πλάτη του ένα μεγάλο σακίδιο χρώματος μπλε.

Όπως φαίνεται στο νέο βίντεο, ο κλέφτης δίχως να χάσει χρόνο, ξηλώνει τους χαλκοσωλήνες, πιθανότητα με το ίδιο εργαλείο που είχε φέρει μαζί του την πρώτη φορά, τους παίρνει και φεύγει από την πολυκατοικία.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από Νταβός: Θέλουμε η Ελλάδα να εξάγει πράσινη ενέργεια αξιοποιώντας τα αιολικά

Μουσουλμάνοι μαθητές ήθελαν να επιβάλουν τη Σαρία σε γερμανικό σχολείο με... λιθοβολισμό για τους παραβάτες!

Τραγική αποκάλυψη: Το 2χρονο αγοράκι που πέθανε από ασιτία θα μπορούσε να σωθεί αν έφτανε να ανοίξει το ψυγείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης