Οι αναμετρήσεις των Μπρούκλιν Νετς είναι ακόμη ικανές να γεμίζουν τις θέσεις κοντά στο παρκέ με κάθε λογής αστέρια. Η δύναμη της Νέας Υόρκης, βλέπετε...
Στην αναμέτρηση των Νετς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Τζούνιορ ήταν στις θέσεις των... επισήμων.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τον αντιλήφθηκε, με τους δύο να έχουν συναντηθεί στη Μαδρίτη και το καλοκαίρι του 2022 στο φιλικό προετοιμασίας της Ελλάδας με την Ισπανία, και αμέσως πήγε σε αυτόν.
Ο Βραζιλιάνος παίκτης πήρε τα παπούτσια που φόρεσε ο Giannis στην εμφάνιση των 32 πόντων απέναντι στους Νετς, ενώ ο σταρ των Μπακς τον... ενημέρωσε ότι θα πάρει ολόκληρο το «πακέτο»: Μαζί και τη φανέλα του Αντετοκούνμπο με υπογραφή και αφιέρωση!
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.