Premier League, Γουέστ Χαμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Δύο ακόμη «σφυριές» στους «κόκκινους διαβόλους» - Δείτε τα γκολ
Με δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών στο Β' ημίχρονο η Γουέστ Χαμ του (ενδεκαδάτου) Ντίνου Μαυροπάνου νίκησε τη Γιουνάιτεντ και την προσπέρασε στη βαθμολογία
Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ να γνωρίζει μια ακόμη και να κατρακυλά στην 8η θέση της Premier League και στο -8 από την πρώτη τετράδα έχοντας μάλιστα και ένα ματς περισσότερο... Κι όλα αυτά ενώ έχουν προηγηθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός, αλλά και το πρόωο αντίο στο Λιγκ Καπ.
Η Γιουνάιτεντ στο πρώτο ημίχρονο μετά το 20' ήταν καλύτερη έχοντας καλές στιγμές με τους Γκαρνάτσο, Μεϊνού στις οποίες αντέδρασε ο Αρεολά και στο 2ο ημίχρονο τα «Σφυριά» χτύπησαν στο τελευταίο 20λεπτο.
Ο Μπόοουεν αφού προειδοποίησε στο 56' με τον Ονάνα να αντιδρά σωστά, στο 72' μετά την εξαιρετική πάσα του Πακετά δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ. Η Γιουνάιτεντ έδειξε σημάδια κατάρρευσης και στο 78' ο Κούντους την αποτελείωσε διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 που έφερε τη Γουέστ Χαμ στην 6η θέση.
Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το υπόλοιπο πρόγραμμα και η βαθμολογία: Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον 1-1 (45΄+1 Τζόρνταν Αγιού - 82΄ Γουέλμπεκ) - Δείτε ΕΔΩ τα γκολ
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.