Ο Παναθηναϊκός υπέστη βαριά ήττα στο Περιστέρι χάνοντας με 3-2 από τον Ατρόμητο παρότι προηγήθηκε με 1-0, πέφτοντας έτσι από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι «πράσινοι» έκαναν πολλά αμυντικά λάθη και μάλιστα στο 3-1 ο επίσημος λογαριασμός της ΠΑΕ στο twitter έκανε λόγο για δώρο ενώ σχολίασε και την απόδοση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
To tweet του ΠΑΟ μετά το 3-1
«64' 3-1 Νέο δώρο στον Ατρόμητο. Σε γρήγορη αντεπίθεση του Ατρομήτου γίνεται κάθετη πάσα του Έντερ στον Ρομπάιγ, ο Μπρινιόλι βγαίνει διστακτικά από την εστία του και ο Ρομπάιγ με «σκαφτό» πλασέ σκοράρει».
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.