Η ιρανικής καταγωγής σύντροφος του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού είναι αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καρδίτσα όπου φιλοξενείται το All Star Game. Δεν θα μπορούσε να λείπει αφού ο καλός της είναι αρχηγός της μιας εκ των δύο ομάδων του All Star.
Η Εστρέλα Νούρι πήγε από νωρίς στο γήπεδο "Γιάννης Μπουρούσης" και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Φόρεσε ένα μπουφάν του Ολυμπιακού το οποίο γράφει το όνομα του Γουόκαπ και φωτογραφήθηκε μέσα στο παρκέ!
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxqqzxx2scu1)
Κλείσιμο
Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και η Εστρέλα είναι ενθουσιασμένη από τη ζωή στην Ελλάδα. Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Εστρέλα σκέφτονται να κάνουν το μεγάλο βήμα και να παντρευτούν.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.