Ουαλία: Απίθανο γκολ, από μια απίθανη ερασιτεχνική ομάδα - Δείτε βίντεο

Ουαλία: Απίθανο γκολ, από μια απίθανη ερασιτεχνική ομάδα - Δείτε βίντεο

Η Cwrt Rawlin FC επικράτησε 5-2 στην έδρα της Penrhiwfer AFC, αλλά το πρώτο γκολ ήταν ένα αριστουργηματικό βολέ που θα ζήλευαν πολλοί

Wales
Ο αγώνας της Penrhiwfer AFC με την Cwrt Rawlin FC για την 7η κατηγορία της Ουαλίας προφανώς και δεν ενδιέφερε κανέναν πέραν ίσως των συγγενών και φίλων των αθλητών των δύο ομάδων.

Το τελικό 5-2 με το οποίο επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι μαρτυρά μια εύκολη έξοδο, ωστόσο δεν ήταν το τελικό σκορ αυτό που μετέτρεψε σε... Viral τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αυτό συνέβη εξαιτίας του πρώτου γκολ των φιλοξενούμενων που πέτυχε ο Χάρι Σορτ μ' ένα απίθανο βολέ, περίπου 40 μέτρα μακριά από την εστία.

Κλείσιμο


Το κακό διώξιμο του αμυντικού έστειλε τη μπάλα στα πόδια του κι ο άσος της Cwrt Rawlin FC σε μια στιγμή έμπνευσης χάρισε μια ποδοσφαιρική ζωγραφιά... Κι ο αθεόφοβος παρά τη γκολάρα που πέτυχε δεν το πανηγύρισε καν, την ίδια που οι συμπαίκτες του δεν πίστευαν αυτό που είδαν.

Όμως όσο ξεχωριστό είναι το γκολ του Σορτ, αλλά τόσο ξεχωριστή είναι και η ομάδα του.

Η Cwrt Rawlin FC ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001 από τον Άντονι Γουίλιαμς, προκειμένου να έχει μια ομάδα να παίζει ο γιος του (που τότε ήταν 6 ετών) και πήρε το όνομα της από την το γήπεδο που χρησιμοποιεί ως έδρα της... Μόνο που αυτό ήταν ένα αγρόκτημα που το είχε πάρει προίκα η σύζυγος του.

Το ίδιο όνομα (Cwrt Rawlin) έχει και η τοπική παμπ η οποία είναι χορηγός της ομάδας και επί της ουσίας οι θαμώνες της ήταν που έπεισαν τον Γουίλιαμς να δημιουργήσει και τμήματα για μεγαλύτερα παιδιά, καθώς και ομάδα ενηλίκων.

Κι απ' ότι φαίνεται εκεί στα πέριξ του Κάρντιφ, στα... βοσκοτόπια της Ουαλίας υπάρχουν πολλά ταλέντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης