Μπαρτσελόνα: Μετά την FIFA και η ισπανική ομοσπονδία την αποζημιώνει για τον Γκάβι

Μπαρτσελόνα: Μετά την FIFA και η ισπανική ομοσπονδία την αποζημιώνει για τον Γκάβι

Ο σύλλογος της Καταλονίας αναμένεται να βάλει στα ταμεία του πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ από τις αποζημιώσεις των RFEF και FIFA

gavi
Εκτός αγωνιστικών χώρων για τουλάχιστον επτά μήνες αναμένεται να μείνει ο Γκάβι, μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, στο τελευταίο παιχνίδι της Ισπανίας απέναντι στη Γεωργία.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, η ομοσπονδία της Ισπανίας αναμένεται να προσφέρει στην Μπαρτσελόνα ένα ποσό της τάξεως των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ, θέλοντας να αποζημιώσει με αυτόν τον τρόπο τους «μπλαουγκράνα». Ένα ποσό το οποίο αναμένεται να προστεθεί στα τρία εκατομμύρια που θα δώσει η FIFA στην Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA, η παγκόσμια συνομοσπονδία, είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τις ομάδες, όταν ένας ποδοσφαιριστής τραυματίζεται σοβαρά, σε βαθμό που χρειάζεται να μείνει εκτός δράσης για περισσότερες από 28 ημέρες. Σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό κάθε σύλλογος αποζημιώνεται με 20.548 ευρώ, ανά ημέρα απώλειας διεθνούς παίκτη που έχει τραυματιστεί με την εθνική ομάδα του.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να βάλει στα ταμεία της πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ από τις αποζημιώσεις των RFEF (ισπανική ομοσπονδία) και FIFA.


Ειδήσεις σήμερα:

Θέμα ωρών η έξοδος της ομάδας Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ - Η πόρτα άνοιξε από το... Ηνωμένο Βασίλειο

Ανησυχία και μελαγχολία στην ΕΕ για τον εκλογικό θρίαμβο του «Ολλανδού Τραμπ» Γκέερτ Βίλντερς

Προς επανεξέταση 1.064 φοροαπαλλαγές που κοστίζουν 15,5 δισ. ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης