Μαζί στη ζωή, μαζί και στο τένις:Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν ως ζευγάρι σε αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι - Βίντεο

Μαζί στη ζωή, μαζί και στο τένις:Τσιτσιπάς και Μπαντόσα θα παίξουν ως ζευγάρι σε αγώνα επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι - Βίντεο

Το πλάνο δεν τους βγήκε στο Wimbledon αλλά όπως όλα δείχνουν θα τους δούμε να παίζουν μαζί τένις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

tsuits_badisa
Τον Ιούλιο πήγαν να παίξουν στο Wimbledon με ένα όνειρο. 

Να συμμετάσχουν ως ζευγάρι στο μικτό. Δεν τους βγήκε όμως λόγω τραυματισμού της Πάουλα Μπαντόσα. Φυσικά αναφερόμαστε στον Στέφανο Τσιτσιπά και στην Πάουλα Μπαντόσα που ήθελαν στο αρχαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο να εμφανιστούν μαζί στο... γρασίδι. 

Αυτό που δεν έκαναν στο Λονδίνο θα το κάνουν στο Άμπου Ντάμπι. Ο Στέφανος και η Πάουλα θα συμμετάσχουν στο τουρνουά επίδειξης το «World Tennis League» το οποίο θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24/12/2023 στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 


Κλείσιμο

Ο Έλληνας και η Ισπανίδα τενίστρια είναι στην ίδια ομάδα και θ' αγωνιστούν και ως ζευγάρι. Μαζί τους είναι η κολλητή της Μπαντόσα και Νο2 κόσμου η Αρίνα Σαμπαλένκα αλλά και ο μικρός Φέντερερ και γόης του τένις, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ. 

Η ομάδα τους ονομάζεται: «Χαρταετοί». Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν επίσης η Ίγκα Σβιόντεκ, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο Τέιλορ Φριτζ, η Έλενα Ριμπάκινα, ο Κάσπερ Ρουντ, ο Αντρέι Ρούμπλεφ και άλλοι.

Συνολικά έχουμε 4 ομάδες των 4 παικτών. Σε κάθε αγώνα θα έχουμε μάχες στα μονά (άνδρες εναντίον ανδρών και γυναίκες ενταντίον γυναικών) και εν συνεχεία μικτό διπλό (άνδρας-γυναίκα vs άνδρας-γυναίκα). 

Τόσο ο Στέφανος όσο και η Πάουλα έχουν ξεκινήσει αποθεραπεία για να είναι σε θέσεις... μάχης για τον αγώνα! 





Ειδήσεις σήμερα

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία εξπρές - Ποιες περιοχές επηρεάζονται σήμερα και αύριο

Αναδιοργάνωση του ΕΣΥ - Τα 12 σημεία αλλαγών στη διακυβέρνησή του

Στα τρία ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου - Πήγε, τον είδαν... και έφυγε ο Κασσελάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης