Ολυμπιακός: Θα κινηθεί νομικά κατά του 21χρονου που πέταξε την κροτίδα στο ντέρμπι
Πέρα από τη βοήθεια στον εντοπισμό του οπαδού που πέταξε την κροτίδα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε νομικές κινήσεις κατά του 21χρονου
Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που έκανε ο Ολυμπιακός, βρέθηκε ο οπαδός που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα λόγω του τραυματισμού του Χουάνκαρ.
Υπενθυμίζουμε πως η ρίψη της κροτίδας προκάλεσε τη διακοπή τοπυ αγώνα με την αρχική απόφαση της αθλητικής δικαιοσύνης να κατακυρώνει το ματς υπέρ του ΠΑΟ, να αφαιρεί από τον Ολυμπιακό έναν βαθμό και να τον τιμωρεί με 2 αγωνιστικές αποκλεισμό της έδρας του και 38.000 ευρώ πρόστιμο.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών