Παναθηναϊκός: Kατέθεσε κύρια παρέμβαση ενόψει εκδίκασης και ζητά την τιμωρία του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Kατέθεσε κύρια παρέμβαση ενόψει εκδίκασης και ζητά την τιμωρία του Ολυμπιακού

Οι «πράσινοι» δεν κλήθηκαν σε απολογία για τη διακοπή του κυριακάτικου ντέρμπι, αλλά επιθυμούν να παραστούν στην αυριανή διαδικασία

olympiakos_pao
Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε κύρια παρέμβαση στην υπόθεση της εκδίκασης της διακοπής του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και ζητάει να τιμωρηθούν οι «ερυθρόλευκοι».

Υπενθυμίζεται ότι οι «πράσινοι» δεν κλήθηκαν σε απολογία, αλλά επιθυμούν να παραστούν στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα πειθαρχικά όργανα (είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 10:30) προκειμένου να εκφράσουν τη δική τους θέση, η οποία θα αναφέρει υπαιτιότητα του Ολυμπιακού για την διακοπή της αναμέτρησης και θα ζητά την τιμωρία των «ερυθρόλευκων».

Να θυμίσουμε ότι το ντέρμπι διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο 48ο λεπτό, λόγω κροτίδας που έσκασε κοντά στον αγωνιστικό χώρο και οδήγησε στην αποχώρηση του Χουάνκαρ από το γήπεδο με προορισμό τα αποδυτήρια και τελικά στη διακοπή του αγώνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ αρνείται τη χορήγηση βίζας σε αξιωματούχους του ΟΗΕ μετά τις δηλώσεις Γκουτέρες για τη Χαμάς

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ για κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα


Ο Άρειος Πάγος καλεί για «εξαπάτηση εκλογέων» 11 βουλευτές των Σπαρτιατών - Εξαιρέθηκε ο Στίγκας που έκανε τις καταγγελίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης