Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ του αθλητικού συλλόγου ατόμων με αναπηρία «Άτλας»
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία «Άτλας» δημιουργήθηκε στους κόλπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών με σκοπό την άθληση, την αποκατάσταση των μελών του και την επισιτιστική μέριμνά τους
Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία ‘’Άτλας’’ δημιουργήθηκε στους κόλπους του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών με σκοπό την άθληση, την αποκατάσταση των μελών του και την επισιτιστική μέριμνά τους.
Στην προσπάθεια αναβάθμισης / ενίσχυσης του έργου των μελών του Συλλόγου και με την ευκαιρία συμπλήρωσης 10 ετών διαρκούς παρουσίας και δράσης θα πραγματοποιηθεί η διοργάνωση ενός Φιλανθρωπικού - Επετειακού αγώνα καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή των παραολυμπιονικών και κορυφαίων καλαθοσφαιριστών της Ελλάδας όπως οι κ.κ. Παναγιώτης Γιαννάκης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Νάσος Γαλακτερός, Δημήτρης Μαυροειδής, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Οικονόμου, Δημήτρης Παπανικολάου, Κώστας Τσαρτσαρής, κ.ά, και εκφωνητή τον ένα και μοναδικό Βασίλη Σκουντή με σκοπό την συγκέντρωση της οικονομικής βοήθειας που απαιτείται για την αγορά αγωνιστικών αμαξιδίων.
Στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 6:30 μ.μ στο Κλειστό Γήπεδο Π.Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν», θα παρευρεθούν σημαντικές προσωπικότητες του πολιτικού και αθλητικού χώρου, για να τιμήσουν τον αγώνα των αθλητών - ηρώων της ζωής.
Διοργάνωση SK Congress, συνδιοργάνωση Δήμος Π. Φαλήρου, Iasys Clinic
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.