Παράλληλα, οι «πράσινοι» φέρονται να έχουν παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις των Παπαπέτρου, Τσαρούχα και Καρπάνο που σφύριξαν στον τελικό, ανεξάρτητα από την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα, λοιπόν με πληροφορίες, άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στο κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο μετά το τέλος του αγώνα, για να εκφράσουν τα παράπονά τους.
«Δεν μας σέβεστε, δεν σέβεστε τον Παναθηναϊκό. Η κυρία Τσαρούχα έχει εμμονή μαζί μας», φέρονται να είπαν οι «πράσινοι».
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.