Έξαλλος ο Μπαρτζώκας για την αντιμετώπιση του Σλούκα από τους διαιτητές: «Όταν βρίζουν εμένα γιατί δεν σταματάτε το παιχνίδι;»

Έξαλλος ο Μπαρτζώκας για την αντιμετώπιση του Σλούκα από τους διαιτητές: «Όταν βρίζουν εμένα γιατί δεν σταματάτε το παιχνίδι;»

Οι διαιτητές του τελικού του Super Cup στη Ρόδο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό διέκοψαν προσωρινά το ματς όταν ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα για τον Κώστα Σλούκα και τότε παρενέβη ο Γιώργος Μπαρτζώκας

batzokas
Ο τελικός του Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ήταν σε εξέλιξη όταν ο διαιτητής Παπαπέτρου διέκοψε προσωρινά τον αγώνα.

Ο Έλληνας ρεφ κατευθύνθηκε στη Γραμματεία και ζήτησε να ενημερωθεί ο κόσμος ότι δεν θα ανεχθεί κανένα υβριστικό σύνθημα, με αφορμή όσα ακούγονταν από την εξέδρα για τον Κώστα Σλούκα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvwfujwqphh5)


Κλείσιμο
Τότε ο Γιώργος Μπαρτζώκας απευθύνθηκε στους διαιτητές, λέγοντάς τους: «Όταν βρίζουν εμένα, γιατί δεν σταματάτε το παιχνίδι;». 

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρυμπόμπη: Ένοπλη ληστεία με θύμα πλαστικό χειρουργό

Αχιλλέας Μπέος: «Τελείωσε! Καλή συνέχεια!» - Ζήτησε και συγγνώμη ο Βολιώτης που τον έβρισε και έφαγε χαστούκι

Συμβούλιο της Επικρατείας: Ακόμη στα δικαστήρια ο φόνος Χορευτάκη από τον Λαγουδάκη το 2008 - Αποφυλακίστηκε παρανόμως ο δράστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης