Ο Κρις Κόλμαν αναφέρθηκε στον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιάννη Παπαδόπουλο, όπου τόνισε ότι με εκείνον ρέφερι, η ομάδα του δεν θα έπαιρνε τίποτα. Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται για το 2ο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ αλλά και για το ακυρωθέν γκολ του Ερλινγκμαρκ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvutn7mi821d)
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvutbtwli1q1)
«Με αυτόν τον διαιτητή να παίζαμε μέχρι το πρωί δεν θα παίρναμε κάτι. Παίζαμε κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα, τους πρωταθλητές, εξαιρετική ατμόσφαιρα αλλά θέλαμε δικαιοσύνη.
Όταν έχεις να παίξεις κόντρα στην ΑΕΚ περιμένεις πίεση. Δείξαμε σθένος, μαχητικότητα, κερδίσαμε μονομαχίες και είμαι περήφανος για τους παίκτες μου» είπε ο Ουαλός τεχνικός.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους