Στη σύλληψη μιας 32χρονης αλλοδαπής οικιακής βοηθού για κλοπή και απείθεια προχώρησε η Αστυνομία το πρωί της Πέμπτης (27/8) στην Εκάλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. η 32χρονη φέρεται να εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη των εργοδοτών της, λόγω της εργασίας της ως οικιακής βοηθού σε σπίτια στην Εκάλη και στην Άγια Παρασκευή, και να αφαιρούσε από αυτά συστηματικά, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2025, κοσμήματα μεγάλης αξίας συνολικής αξίας 40.000 ευρώ.
Ενδεικτικό της θρασύτητας της αποτελεί το γεγονός ότι χρησιμοποιούσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας για να συστηθεί για να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό της, ενώ δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο της Αστυνομίας.
Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή και στο σπίτι της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.