Davis Cup: Εγκατέλειψε ο Κλέιν, πήρε το παιχνίδι ο Τσιτσιπάς- Ισοφάρισε (1-1) τη σειρά με τη Σλοβακία η Ελλάδα - Βίντεο
Ο Τσιτσιπάς βρέθηκε πίσω στα σετ, ισοφάρισε σε 1-1 και ενω είχε προβάδισμα 4-0 στο 3ο, ο Κλέιν εγκατέλειψε αφού είχε κράμπες - Την Κυριακή θα κριθεί ο νικητής στο Ελλάδα - Σλοβακία
Την πρώτη νίκη στην Ελλάδα και στους αγώνες του Davis Cup με την Σλοβακία που διεξάγονται στο Παναθηναϊκό Στάδιο χάρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στον Σλοβάκο(No 149) Λούκας Κλέιν αλλά πήρε τη νίκη με τον αντίπαλό του να εγκαταλείπει στο 4-0 του 3ου σετ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkd0mgzgwvd)
Ο Σλοβάκος κέρδισε με 7-6 (3) το 1ο σετ, ο Έλληνας πήρε με 7-6 (5) το 2ο και ενώ βρέθηκε μπροστά με 4-0 και 2 μπρέικ στο 3ο ο Κλέιν δεν μπόρεσε να συνεχίσει αφού υπέφερε από κράμπες.
Πλέον η σειρά της Ελλάδας με την Σλοβακία είναι στο 1-1 και ο νικητής θα κριθεί την Κυριακή. Η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες θα πάρει την πρόκριση.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkc8xscyxtt)
Κλείσιμο
Το πρόγραμα της Κυριακής (11:00) στο οποίο μπορεί να υπάρξουν αλλαγές πριν από τους αγώνες.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με μπρέικ πόιντ αλλά ο Λούκας Κλέιν το έσβησε για το 1-0. Με love service game o Σλοβάκος έφτασε στο 2-1 όμως ο Έλληνας απαντά με τον ίδιο τρόπο για το 2-2.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkc7c15i9op)
Στο 8ο γκέιμ ο Τσιτσιπάς έσβησε 2 μπρέικ πόιντ και ισοφάρισε σε 4-4. Ο Έλληνας είχε διπλό μπρέικ πόιντ στο 9ο αλλά ο Σλοβάκος το έσβησε ξανά για το 5-4.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkbfucntsih)
Ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 5-5 και εν συνεχεία οδήγησε το 1ο σετ σε τάι μπρέικ.
Εκεί ο Κλέιν με 2 μίνι μπρέικ προηγήθηκε 3-0 και εν συνεχεία 5-0. Ο Τσιτσιπάς πήρε πίσω το ένα μίνι μπρέικ (5-3) αλλά ο αντιπαλός του έφτασε σε τριπλό σετ πόιντ.
Τελικά έκλεισε το σετ στο 7-6 (3) με διπλό σφάλμα του Έλληνα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvkara7lntc9)
Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έχασε 5 μπρέικ πόιντ στο 4ο γκέιμ και ο Κλέιν ισοφάρισε σε 2-2. Ο Έλληνας έφτασε στο 4-3 και στο 5-4.
Ο Κλέιν έσβησε 3 σετ πόιντ (μπρέικ πόιντ) του Τσιτσιπά και έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ. Ο Σλοβάκος ξεκίνησε με μίνι μπρέικ (1-0) και ο Έλληνας το πήρε πίσω μειώνοντας σε 2-1.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvk9qkdfdo8p)
Έφτασε στο 3-2 με το σερβίς του και με μίνι μπρέικ στο 4-3. Ο Κλέιν το πήρε πίσω (4-4) αλλά ο Τσιτσιπάς έφτασε με μίνι μπρέικ σε διπλό σετ πόιντ (6-4).
Με το σερβίς του έκλεισε το σετ στο 7-6 (5).
Στο 3ο σετ με το καλημέρα ο Τσιτσιπάς έκανε μπρέικ (1-0) και το υπερασπίστηκε για το 2-0. Νέο μπρέικ (3-0) για τον Έλληνα με τον αντίπαλο του όμως να παίζει με πρόβλημα στο γκέιμ και να εξετάζεται μετά το τέλος του γκέιμ.
Τελικά μετά το 4-0 του 3ου σετ ο Σλοβάκος εγκατέλειψε τον αγώνα.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.