Premier League, Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Πρώτη... κανονιά της σεζόν - Δείτε τα γκολ

Premier League, Άρσεναλ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1: Πρώτη... κανονιά της σεζόν - Δείτε τα γκολ

Νέα σεζόν, φρέσκα πρόσωπα... ίδια όμως Άρσεναλ, με το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα να συνεχίζει από εκεί που έμεινε την άνοιξη και να επικρατεί 2-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για μια ιδανική πρεμιέρα

27539532
Η Μάντσεστερ Σίτι με τον Έρλινγκ Χάαλαντ φρόντισαν να προειδοποιήσουν με το... καλημέρα την Άρσεναλ πως ούτε φέτος θα έχει πολλές ευχέρειες για απώλειες βαθμών, με το σύνολο του Αρτέτα ωστόσο να σηκώνει ατάραχο το γάντι για μια νέα πρόκληση!

Παρά το γκολ του Αβονίγι που προκάλεσε μερικό άγχος προς το φινάλε, οι Gunners φρόντισαν από το α΄μέρος να χτίσουν βάσεις νίκης και να κάνουν ποδαρικό στην Premier League με τρίποντο απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1), ξεκινώντας με χαμόγελα τη «μάχη» για τον φετινό πρωταθλητή.

Βέβαια πρωτίστως χρειάστηκε ένα καμπανάκι κινδύνου για να... αφυπνίσει τους γηπεδούχους που μπήκαν κάπως συντηρητικά στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 11΄ο Τζόνσον έφυγε απέναντι από τον Ράμσντεϊλ και άγγιξε το προβάδισμα για τη Φόρεστ, όμως σούταρε απελπιστικά άστοχα σπαταλώντας μια μοναδική ευκαιρία.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Με την πάροδο του χρόνου η Άρσεναλ πλησίαζε όλο και πιο απειλητικά τα αντίπαλα καρέ και τελικά έκανε τη ζημιά στο 26΄όταν ο Μαρτινέλι σέρβιρε με ρουλέτα στον Ενκέτια κι ο τελευταίος εκτέλεσε μέσα από την περιοχή για το 1-0. 'Έξι λεπτά αργότερα μάλιστα ήταν η σειρά του Σακά να βρει δίχτυα, με τον Άγγλο να συγκλίνει και να εκτελεί σε μια trademark κίνηση για το 2-0.

Αν δεν ήταν ο Τέρνερ στο 44΄να σταματήσει τον Ράις, η Άρσεναλ θα μπορούσε να είχε βρει και τρίτο γκολ πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, το οποίο άγγιξε ξανά με τον Ράις στο 75΄όταν ο τελευταίος σημάδεψε το κάθετο δοκάρι των Reds σε μακρινή προσπάθεια. Κι όσο το 2-0 παρέμενε, η Νότιγχαμ δεν έχανε την ελπίδα της και στο 81΄φρόντισε να χτυπήσει!

Ο Ελανγκά έκανε την κούρσα από τα αριστερά και γύρισε στην περιοχή για τον Αβονίγι, ο οποίος μείωσε σε 2-1 για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς. Παρά την προσπάθεια ωστόσο των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά, η Άρσεναλ δεν απειλήθηκε και κατάφερε να διατηρήσει το υπέρ της προβάδισμα, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν στην Premier League.

Άρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Παρτέι, Γουάιτ, Σαλιμπά, Τίμπερ (50΄Τομιγιάσου), Ράις, Όντεγκαρντ, Χάβερτς, Σακά, Μαρτινέλι (86΄Γκάμπριελ), Ενκέτια (73΄Τροσάρ)

Νότιγχαμ Φόρεστ (Στιβ Κούπερ): Τέρνερ, Μπολί, Γουόραλ (90΄Γουντ), ΜακΚένα, Οριέ, Αϊνά (72΄Γουίλιαμς), Μανγκαλά (90+1΄Κουγιατέ), Γέιτς, Ντανίλο (71΄Αβονίγι), Γκίμπς - Γουάιτ, Τζόνσον (80΄Ελανγκά)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μια 38χρονη Αμερικανίδα έσπασε το ρεκόρ Γκίνες για το πιο μακρύ γυναικείο μούσι - Είναι 30 εκατοστά!


Φωτιά στα Μέγαρα - Στη «μάχη» με τις φλόγες και αεροσκάφη

Κάμπελ, Κρόφορντ, Εβαντζελίστα και Τέρλινγκτον ξανά εξώφυλλο στη Vogue
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης