Το ταξίδι της Εθνικής Εφήβων έφτασε στο τέλος του. Το EuroBasket U18 της Σερβίας είχε τα πάνω και τα κάτω του. Και η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου το έζησε με το παραπάνω. Και ας μην κατάφερε να φτάσει στο στόχο της, ένα μετάλλιο.
Η τελευταία πράξη φέρνει την ομάδα των Αλέξανδρου Σαμοντούροβ και Λευτέρη Λιοτόπουλου να αντιμετωπίζει την Σλοβενία (14:00, ΕΡΤ3). Με τον νικητή να καταλήγει στην 7η θέση και τον ηττημένο στην 8η.
Όπως και απέναντι στο Ισραήλ θα μοιάζει απίθανο αν δούμε στο παρκέ τους τραυματίες Στράτο Καλλιοντζή, Αλέξη Καμπερίδη και Νεοκλή Αβδάλα.
Το πρόγραμμα της Κυριακής
14:00 Ελλάδα - Σλοβενία (θέσεις 7-8)
14:00 Τουρκία - Ισραήλ (θέσεις 5-6)
19:00 Γαλλία - Γερμανία (μικρός τελικός)
21:30 Ισπανία - Γαλλία (τελικός)
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.