Λάρισα: Φυλάκιση με αναστολή στον προπονητή του 15χρονου που χτυπήθηκε από κεραυνό
Τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα
Σε φυλάκιση οκτώ μηνών με αναστολή καταδικάστηκε ο προπονητής παιδικής ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λάρισα για τον σοβαρό τραυματισμό του τότε 15χρονου παίκτη του, ο οποίος χτυπήθηκε από κεραυνό.
Σύμφωνα με το onlarissa την Τετάρτη (10/5) το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον έκρινε ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια, ενώ θυμίζουμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ποδοσφαιριστής είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα.
Ήταν 13η Ιουνίου 2018 όταν ο 15χρονος τότε μαθητής της Γ’ Γυμνασίου μαζί με άλλα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο στην τελευταία προπόνηση της χρονιάς.
Κάποια στιγμή ξέσπασε καταιγίδα και ενώ οι παίκτες κλήθηκαν -σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο- από τον προπονητή τους να εγκαταλείψουν το γήπεδο, ένας κεραυνός πρόλαβε και χτύπησε τον 15χρονο κάτω από τα δοκάρια.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;