ΑΕΚ: Προσκάλεσε Μπλάνκο, Σκόκο και Ζούλιο Σέζαρ στο ματς με τον Βόλο
Ίσμαελ Μπλάνκο και Ζούλιο Σέζαρ θα δώσουν το «παρών» στην OPAP Arena στο τελευταίο ματς της σεζόν, ωστόσο ο Νάτσο Σκόκο λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί
Στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα πέφτει... καρφίτσα τόσο στις εξέδρες, όσο και εκτός του γηπέδου, ενώ στην ΑΕΚ ήδη έχουν προσκαλέσει παίκτες που έχουν συνδεθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα προκειμένου να δώσουν το «παρών».
Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προσκαλέσει στην Ένωση είναι οι Μπλάνκο, Σκόκο και Ζούλιο Σέζαρ, πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την ΑΕΚ και είναι ιδιαίτερα αγαπητά από την εξέδρα.
Όλοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση με μεγάλη χαρά. Οι Μπλάνκο και Σέζαρ θα είναι στις εξέδρες, όχι όμως και ο Σκόκο, ο οποίος δεν θα καταφέρει λόγω προσωπικών υποχρεώσών του να ταξιδέψει στην Αθήνα όσο κι αν το επιθυμούσε.
Συν τοις άλλοις υπάρχουν κι άλλοι που ψάχνονται να έρθουν για την επικείμενη φιέστα, όπως για παράδειγμα ο Αντρέ Σιμόες, με τους κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται για μια μεγάλη γιορτή στης Φιλαδέλφειας τα μέρη...
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.