Ευρωπαϊκό γυμναστικής: «Χάλκινος» ο Λευτέρης Πετρούνιας - Δείτε βίντεο
Ο «άρχοντας των κρίκων» μπορεί να μην κατέρριψε το ρεκόρ των περισσότερων χρυσών μεταλλίων σε ένα όργανο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ωστόσο ανέβηκε και πάλι στο βάθρο των νικητών κατακτώντας το χάλκινο στην Αττάλεια της Τουρκίας
Ο Λευτέρης Πετρούνιας το πάλεψε, και μπορεί να μην πήρε το χρυσό, αλλά ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crxbqfihjp6h)
Ο «άρχοντας των κρίκων» ήταν σταθερός στην άσκησή του, που είχε βαθμό δυσκολίας 6.3 και στην έξοδο έκανε ένα επιπλέον βηματάκι, χάνοντας εκεί ορισμένους βαθμούς.
Πήρε την ίδια βαθμολογία με αυτήν του προκριματικού (14.733) με αποτέλεσμα να καταταγεί 3ος, με το ρεκόρ των 7 χρυσών να περιμένει...
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crxbudmaboip)
Εγινε ένας τελικός πολύ υψηλού επιπέδου. Η ζημιά για τον Πετρούνια έγινε αρχικά από τον Αρμένιο Νταβντιάν, ο οποίος πήρε την ίδια βαθμολογία με τον Πετρούνια (14.733), αλλά λόγω καλύτερης βαθμολογίας στην εκτέλεση (8.733 έναντι 8.433 του Λευτέρη), πέρασε μπροστά.
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-crxcovd25yy9)
Ο Πετρούνιας ήθελε να τα πάει άσχημα ένας εκ των Ασίλ και Τούλοχ στο φινάλε του τελικού.
Ο Τούρκος έκανε ένα εκπληκτικό πρόγραμμα και πήρε το χρυσό μετάλλιο με 14.933, με τον Βρετανό να κάνει την χάρη στον Ελληνα πρωταθλητή και να του δίνει το χάλκινο.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.