Μπορεί το Μουντιάλ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στους ποδοσφαιρόφιλους αλλά στην ελληνική πραγματικότητα και ειδικά σε αυτήν της ΑΕΚ, η υπόθεση Ορμπελίν Πινέδα... καίει.
Όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στην καθημερινή εκπομπή Protothema Sports το θέμα είναι δύσκολο για την ΑΕΚ, καθώς πλέον όλο και φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν τον Μεξικανό να έχει αποφασίσει τον επαναπατρισμό.
«Σοβαρός δημοσιογράφος έγραφε τις τελευταίες μέρες για τον Πινέδα και επιβεβαιώνει ότι από την πλευρά της η Μοντερέι δίνει τα 8 εκατ. ευρώ, αλλά όχι σε μια δόση, όπως γράφει η ρήτρα που έχει βάλει η ΑΕΚ στο συμβόλαιο του παίκτη.
Από κει και πέρα με δεδομένη την πίεση του παίκτη, μπορεί η ΑΕΚ να καμφθεί, ή ακόμα και η Μοντερέι, αφού έφτασε να δίνει τα 8 εκατ.
Οι σημερινές εξελίξεις εξηγούν και τις δηλώσεις του Νίκολιτς μετά το χθεσινό φιλικό. Θέλει να ξέρει τις επόμενες μέρες αν μπορεί να υπολογίζει στον Πινέδα, ο Ριμπάλτα είναι έτοιμος να για οποιοδήποτε ενδεχόμενο».
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.