Στον χώρο του στίβου έχει ξεσπάσει "πόλεμος" εάν φορούσε ή όχι τα κατάλληλα παπούτσια για το αγωνισμά του και τα σχόλια κάτω από το post του Έλληνα Ολυμπιονίκη πέφτουν... βροχή και σχεδόν όλα είναι υπέρ του.
Θέση για το θέμα πήρε και η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Ντε Τζανέϊρο άνοιξε διάλογο με τον παλιό πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη και τοποθετήθηκε για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
«Άσε Περικλή το κοιτάξαμε χθες. Και του τριπλούν και του μήκους της adidas επιτρέπονται για μήκος. Ο Μιλτος φοράει άλλο καρφί. Το οποίο επίσης επιτρέπεται. Αλλά έτυχε να φορέσει ένα special edition χρώμα και δεν του επικοινωνούν την επίδοση. Γιατί το μοντέλο είναι κανονικά μέσα στη λίστα και επιτρέπεται για μήκος», έγραψε η Στεφανίδη στο Instagram.
Η Στεφανίδη μαζί με τον Τεντόγλου θα αγωνιστούν σήμερα το βράδυ στο Λεβιέν και θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν για το θέμα...
Θυμίζουμε νωρίτερα ο Μίλτος Τεντόγλου είχε γράψει στο Instagram για την ακύρωση του ρεκόρ του στο Τορούν
«Έτσι, η World Athletics έχει ανθρώπους στην ομάδα της που δεν έχουν ιδέα για παπούτσια και τον αθλητισμό. Και αποφασίζουν ποια spikes παπούτσια είναι εντάξει ή όχι για τους αθλητές.
Νομίζουν ότι το πάχος της πλάτης του παπουτσιού είναι κάτι που είναι καλό. Στην πραγματικότητα όχι μόνο είναι άχρηστο αλλά κάνει την ακίδα βαριά και δύσκολο να τρέξει.
Μου ακυρώνουν το άλμα 8,40 γιατί φοράω το spike παπούτσι στην 1η φωτογραφία . Ενώ τα άλλα δύο spike παπούτσια είναι εντάξει για το άλμα εις μήκος. Παρεμπιπτόντως, οι πρώτες 2 φωτογραφίες είναι ίδιο μοντέλο αλλά διαφορετικού χρώματος.
Έλεγξατε τα καρφιά των παλιών δίσκων; Είχαν λέιζερ στην πλακέτα; Νομίζω ότι θα πρέπει να έχετε άτομα στην ομάδα σας που έχουν εμπειρία με το άθλημα. Είμαι αυτός που πηδάει. Θέλω να φοράω ό,τι είναι άνετο και ασφαλές.
Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο. Είμαι αηδιασμένος. Και το αστείο είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα φορέσω τα ίδια παπούτσια αλλά έχουν διαφορετικό χρώμα οπότε είναι “εγκεκριμένο”».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.