«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα. Ο πρώτος σκόρερ του Τριφυλλιού στην εφετινή σεζόν υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στην ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2025!
Ο Αϊτόρ εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020 και εξελίχθηκε σε ποδοσφαιριστή κομβικής σημασίας για την ομάδα. Αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού Κυπέλλου της σεζόν 2021-22, σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 72 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 20 γκολ».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.