Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Στην αποστολή Ελ Αραμπί και Εμβιλά, εκτός ο Μαρσέλο

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Στην αποστολή Ελ Αραμπί και Εμβιλά, εκτός ο Μαρσέλο

Επέστρεψε στην αποστολή ο Ελ Αραμπί - Εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού ο Μαρσέλο - Δεν είναι στην αποστολή οι Σισέ και Βρσάλικο

5676670
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (17/10, 20.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 1 και η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε για τελευταία φορά την Κυριακή στο Ρέντη. 

Όπως ήταν ήδη γνωστό εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Σίμε Βρσάλικο.  Επιπλέον ο Μαρσέλο έχει σύσπαση στον δεξιό τετρακέφαλο και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενώ εκτός έμειναν επίσης οι Σισέ, Άβιλα. 

Στην αποστολή αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του επέστρεψε ο Ελ Αραμπί αλλά και ο Ρέτσος ενώ μέσα είναι και ο Γιαν Εμβιλά. 

Οι παίκτες: Αγκιμπού Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ινμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άντρια Ζίβκοβιτς και τους τραυματίες Αντρέ Βιεϊρίνια, Μπράντον Τόμας, Γιάννη Μιχαηλίδη, αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ντάγκλας Αουγκούστο, Κώστα Κουλιεράκη και μετά από καιρό τον Ζόαν Σάστρε.

Η αποστολή: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Λύρατζης, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης , Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Νάρεϊ , Ολιβέιρα, Γκορντεζιάνι.


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δεν φαινόταν» είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της 49χρονης

Τζο Μπάιντεν: «Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» - Viral το βίντεο με τις... συμβουλές του σε νεαρή κοπέλα

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης