Premier League: Νέα «ζημιά» για τη Λίβερπουλ, δύο μήνες εκτός ο Λουίς Ντίας
Φέτος ο Ντίας έχει αγωνιστεί 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ, μετρώντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ
Τίποτα, μα τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά φέτος στη Λίβερπουλ και στον Γιούργκεν Κλοπ, που εκτός από το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στην Premier League (10η θέση με μόλις 2 νίκες σε 8 αγώνες), καλείται να διαχειριστεί και μία σειρά από σοβαρούς τραυματισμούς.
Τελευταίο «θύμα» της κακοδαιμονίας των «reds», ήταν ο Λουίς Ντίας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για δύο μήνες. Ο Κολομβιανός ακραίος επιθετικός δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα ξεκινήσει άμεσα συντηρητική αγωγή που θα το κρατήσει εκτός αγώνων μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, με την επάνοδό του στα γήπεδα να προσδιορίζεται χρονικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.
Φέτος ο Ντίας έχει αγωνιστεί 12 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λίβερπουλ, μετρώντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς