Λιονέλ Μέσι: «Αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας μου»

Λιονέλ Μέσι: «Αυτό θα είναι το τελευταίο Μουντιάλ της καριέρας μου»

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα συμμετάσχει για 5η και τελευταία φορά σε Μουντιάλ σε λίγες εβδομάδες στο Κατάρ

3966848
Στα 35 του μετράει αντίστροφα τις ημέρες για να παίξει στο 5ο Μουντιάλ της καριέρας του. 

Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου αρχίζει στις 18/11 στο Κατάρ και ο Λιονέλ Μέσι θα παίξει για 5η φορά αφού ξεκίνησε το 2006 και δεν έχει χάσει διοργάνωση έως σήμερα. Μάλιστα το 2014 οδήγησε την Αργεντινή στον τελικό αλλά ηττήθηκε από την Γερμανία. 



Ο Λιονέλ Μέσι στο επόμενο Μουντιάλ θα είναι 39 και όπως αποκάλυψε στο Star + αυτό του Κατάρ θα είναι το τελευταίο της καριέρας του. 

«Αν θα είναι το τελευταίο μου Μουντιάλ; Ναι, σίγουρα ναι. Νιώθω καλά σωματικά και φέτος μπορώ να κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία, κάτι που δεν έγινε πέρυσι έτσι όπως πήγαν τα πράγματα. Μετράω αντίστροφα για το Μουντιάλ, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ένα μικρό άγχος. Όλοι λέμε ότι η στιγμή έφτασε, είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο, αναρωτιόμαστε πώς θα πάει. Από τη μια δεν μπορούμε να περιμένουμε να έρθει, αλλά από την άλλη θέλουμε να τελειώσει με όμορφο τρόπο», είπε ο Λίο. 


Κλείσιμο

Φυσικά του λείπει ο τίτλος τον  οποίο κατέκτησε το 1986 ο Μαραντόνα στο Μεξικό και μιλώντας για τις πιθανότητες στο Κατάρ σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο, έχουμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ παικτών. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αυτός είναι ο λόγος που το Μουντιάλ είναι τόσο ξεχωριστό, επειδή τα φαβορί δεν καταλήγουν πάντα να νικούν, δεν έχουν πάντα την αναμενόμενη πορεία» και προσέθεσε πως «Δεν ξέρω αν είμαστε οι βασικότεροι υποψήφιοι, η Αργεντινή ανέκαθεν ήταν ένα από τα φαβορί σε κάθε Παγκόσμιο Κύπελλο. Είμαστε σε μια καλή στιγμή αλλά δεν είμαστε φαβορί, πιστεύω ότι υπάρχουν ομάδες που είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Ειδήσεις σήμερα:

Πήγε να «κόψει» δρόμο ο δικηγόρος που παρασύρθηκε από τρένο στα Τρίκαλα και σκοτώθηκε

Νεκρά βρέθηκαν τα τέσσερα μέλη οικογένειας που είχαν απαχθεί τη Δευτέρα στην Καλιφόρνια

Βίντεο: Φάλαινες δολοφόνοι κυνηγούν και κατασπαράζουν λευκό καρχαρία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης