Ρότζερ Φέντερερ: Ολοκληρώνει αύριο την καριέρα του με παρτενέρ τον Ναδάλ

Ρότζερ Φέντερερ: Ολοκληρώνει αύριο την καριέρα του με παρτενέρ τον Ναδάλ

Ο Ρότζερ Φέντερερ μαζί με τον Ράφα Ναδάλ θα παίξουν στο διπλό του Laver Cup σε ένα παιχνίδι που θα είναι το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του Ελβετού

26225107
Τίτλοι τέλους και επίσημα πέφτουν αύριο στο Λονδίνο στην καριέρα του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Ελβετός τενίστας που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση θα παίξει στην πρεμιέρα του Laver Cup στην O2 Arena διπλό μαζί με τον Ράφα Ναδάλ και αυτός θα είναι ο τελευταίος του αγώνας.

Στις 23:00 ο Φέντερερ με τον Ναδάλ θα παίξουν με τους Σοκ-Τιαφό και όλοι στο Λονδίνο ετοιμάζονται για τον "τελευταίο χορό" του Ελβετού.



Εκεί θα είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Άντι Μάρεϊ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς και άλλοι σπουδαίοι τενίστες ενώ η O2 Arena θα είναι γεμάτη για το "αντίο" στον Φέντερερ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup)


«Ήμουν πολύ ανήσυχος και φοβισμένος για να αντιμετωπίσω την κατάσταση, τα media, τους φαν, τα πάντα. Δεν μπορούσα να μιλήσω γι' αυτό χωρίς να συγκινηθώ. Δεν θέλω να είναι μια κηδεία. Θέλω να είναι κάτι χαρούμενο και δυναμικό, να είναι μια γιορτή, όχι το αντίθετο. Παρά την ηλικία μου και όλη την καριέρα μου, έχω μια νευρικότητα που θα αγωνιστώ ξανά. Ένιωσα καλά στο court κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, με εξέπληξε το πόσο καλά έπαιζα, θα υπάρξει ένταση, τουλάχιστον στην αρχή.
Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup)


Είναι ξεκάθαρο πως το πιο όμορφο θα είναι να παίξω διπλά με τον Rafa, γιατί ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος που είχα στην καριέρα μου. Ειδικά με τη σχέση που έχουμε, τα πάμε πολύ καλά ο ένας για τον άλλον και σεβόμαστε ο ένας τον άλλον», είπε για το φινάλε της καριέρας του ο Φέντερερ και παραδέχτηκε ότι έχει άγχος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laver Cup (@lavercup)


Σήμερα όλα τα αστέρια που συμμετέχουν στη μάχη της Ευρώπης με τον κόσμο και θα διαρκέσει έως τις 25/9 έκαναν πρόβα στην O2 Arena και αποθεώθηκαν. Ανάμεσα τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος αύριο (17:00) θα παίξει με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Φέντερερ και Ναδάλ έπαιξαν για πρώτη φορά αντίπαλοι το 2004 στο Miami Open και με τα χρόνια δημιούργησαν μια σχέση ζωής. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης