Όσκαρ ατυχίας για την Αναστασία Μαρινάκου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της Θεσσαλονίκης.
Η πρωταθλήτρια του Παναθηναϊκού ενώ ήταν λίγα μέτρα από την γραμμή του τερματισμού στα 1500μ και από ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σκόνταψε, έπεσε στο έδαφος, σχεδόν πάνω στη γραμμή!
Η Μαρινάκου έχασε κυριολεκτικά για εκατοστά τη νίκη!
Την ώρα της πτώση της η Μαρινάκου πέρασε τα χέρια και το κεφάλι από τη γραμμή τερματισμού, όχι όμως και μέρος του κορμού της και ετσι το χρυσό κατέληξε στην Κατερίνα Κουτλή.
Εάν είχε περάσει ο ώμος ή το στήθος της την γραμμή θα είχε κερδίσει!
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.