Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ανανέωσε έως το 2024!

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί ανανέωσε έως το 2024!

Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024 - Συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των ερυθρόλευκων Βαγγέλη Μαρινάκη και συνφώνησε σε όλα με τους Πειραιώτες  - Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

APS_9408
Παραμένει κάτοικος Πειραιά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί καθώς ο 35χρονος επιθετικός συναντήθηκε νωρίτερα με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και συμφώνησαν για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο Μαροκινός σέντερ φορ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2024.

Ο έμπειρος επιθετικός ανάρτησε στα social media σχετική φωτογραφία από τη συνάντηση που είχε με τον κ. Μαρινάκη.

Ο Ελ Αραμπί είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας από το 2019 και τόσο εκείνος όσο και ο Ολυμπιακός έχουν ως στόχο πλέον την επιστροφή στους ομίλους του Champions League και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Ακολουθεί ο Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος ξεκίνησε και αυτός προετοιμασία με την ομάδα και έχει δηλώσει στη Γαλλία ότι έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό. 


elarabi_172822
Κλείσιμο

O Ελ Αραμπί αγωνίζεται στον Ολυμπιακό εδώ και μια τριετία, μετρώντας 151 εμφανίσεις, 78 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.



Την περασμένη σεζόν βρήκε 23 φορές δίχτυα και μοίρασε 4 ασίστ σε 51 ματς, σκοράροντας σε κάθε διοργάνωση που αγωνίστηκαν οι Πειραιώτες (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη).

APS_9409
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί υπογράφει το νέο του συμβόλαιο


Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Ελ Αραμπί ήθελαν να συνεχίσουν μαζί και μετά από την συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ομάδας υπογράφτηκε το νέο συμβόλαιο. 

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει στον Ολυμπιακό μέχρι το 2024! / Youssef El Arabi continues in Olympiacos FC until 2024! 🔴⚪⚽️ #Olympiacos #YoussefElArabi #ElArabi #Renewal #Morocco #WeKeepOnDreaming

Posted by Olympiacos FC on Wednesday, June 15, 2022

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη 

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Μαροκινού επιθετικού, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανέβασε στο instagram φωτογραφίες με τον Ελ Αραμπί, οι οποίες όπως τονίζει στο μήνυμά του, βγήκαν μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας για την παραμονή του Αφρικανού στο μεγάλο λιμάνι.



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο επιθετικός από το Μαρόκο ήρθε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2019-20 και από τότε έχει αγωνιστεί σε 151 αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σημειώσει συνολικά 78 γκολ.

Παράλληλα, με τον Ολυμπιακό έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα (2019-20, 2020-21 και 2021-22) και ένα Κύπελλο Ελλάδας (2019-20), ενώ έχει αναδειχθεί δύο σεζόν πρώτος σκόρερ της Super League, 2019-20 με 20 γκολ και 2020-21 με 22 γκολ.»

Δείτε εδώ κάποια από τα γκολ του Μαρονικού 



Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη - Σε λιγότερο από δύο ώρες έβρεξε 1,5 φορά περισσότερο από όλο τον Ιούνιο!

Ιερωμένος ο τεχνικός της Google που «ανακάλυψε» ότι τα ρομπότ έχουν συνείδηση

«Πάντα συντρέχουν λόγοι για πρόωρες εκλογές... αλλά και περισσότεροι να μην γίνουν» λέει ο Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης