Ολυμπιακός: Τα θετικά μηνύματα για την παραμονή του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός: Τα θετικά μηνύματα για την παραμονή του Ελ Αραμπί

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει την πίστη πως θα εισπράξει θετική απάντηση από τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και θα κλείσει έτσι και τυπικά για το νέο συμβόλαιό του

arabi
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό από το 2021 έως και σήμερα είναι σε μία διαρκή προσπάθεια να βρουν κοινό σημείο επαφής κυρίως στο οικονομικό σκέλος και όχι τόσο στη διάρκεια του συμβολαίου του παίκτη που εφόσον κλείσει και τυπικά θα είναι το 3ο του στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ελ Αραμπί ανεβάζοντας Insta Story με το σορτσάκι του Ολυμπιακού έστειλε κατά κάποιον τρόπο το... μήνυμά του. Για έναν Ολυμπιακό που του δίνει 2 εκατ. ευρώ ετησίως συν 1 εκατ. ευρώ μπόνους.

Το κλίμα που υπάρχει σε αυτή τη φάση για το μέτωπο αυτό δείχνει να είναι θετικό. Φαίνεται πως μπαίνουν οι βάσεις για να επέλθει η οριστική συμφωνία των 2 πλευρών. Και φαίνεται πως στο Λιμάνι έχουν πίστη και αισιοδοξία για θετική απάντηση του έμπειρου στράικερ.

Εφόσον επέλθει βέβαια τελικό deal με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί η λογική θα είναι να κλείσει την καριέρα του στο Λιμάνι καθώς είναι 35 ετών. Φυσικά για να προκύψει η οριστική συμφωνία θα πρέπει να το επικοινωνήσουν αυτό και οι δύο εμπλεκόμενες πλευρές. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει επιμείνει στο να γίνει πράξη το deal αυτό το τελευταίο διάστημα. Ο Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό έχει 151 αγώνες με 78 γκολ και 19 ασίστ. Ως γνωστόν ο Ελ Αραμπί μαζί με τον Βαλμπουενά (με τον Γάλλο να έχει δηλώσει πως έχει συμφωνήσει προφορικά να μείνει) είναι στην κεντρική φωτογραφία της καμπάνιας του Ολυμπιακού για τα διαρκείας της νέας χρονιάς.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Ειδήσεις σήμερα

Ωμές απειλές Ερντογάν και στα ελληνικά: Η ακραία πρόκληση στο twitter και το «τελεσίγραφο» της Σμύρνης

Μητσοτάκης: Προσκλητήριο εθνικής συσπείρωσης και μήνυμα σταθερότητας ενόψει Συνόδου Θεσσαλονίκης

Έκκληση Ζελένσκι σε Μακρόν για βαρέα όπλα – Oριακές μάχες στο Ντονμπάς, 100 Ουκρανοί σκοτώνονται κάθε μέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης