Νέρι Καστίγιο: Απέκτησε δεύτερο κοριτσάκι

Νέρι Καστίγιο: Απέκτησε δεύτερο κοριτσάκι

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο και η Μαριάννα Σταματοπούλου απέκτησαν το δεύτερο κοριτσάκι τους

3178337
Αυξήθηκαν τα μέλη της οικογένειας του Νέρι Καστίγιο αφού η σύντροφος του Μαριάννα Σταματοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο Νέρι και η Μαριάννα έχουν ήδη την 14χρονη Μίριαμ και το νέο μέλος της οικογένειας τους θα πάρει το όνομα Αντονέλα. Ο Νέρι Καστίγιο ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από το Instagram όπου και ανέβασε και φωτογραφία της μικρής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έφτασε στην Ελλάδα σε ηλικία 14 ετών και έκανε σπουδαία καριέρα στην ομάδα του Πειραιά ενώ έπαιξε στην Σαχτάρ, στην Μάντσεστερ Σίτι και στον Άρη.


Κλείσιμο

Ζει μόνιμα στην Ελλάδα και διατηρεί κατάστημα με είδα αλιείας στα νότια προάστια. Παράλληλα περνάει πολύ χρόνο στους Φούρνους όπου και ψαρεύει με μεγάλη επιτυχία. Ο Νέρι ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στην Ουρουγουάη αλλά εκπροσώπησε με επιτυχία το Μεξικό! 

Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης