Τη φανέλα του άφησε ο Σέρχιο Αραούχο στο χώρο που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός, δείγμα του μεγαλείου ψυχής που έχει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.
Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μια αντιπροσωπεία παικτών βρέθηκε στο σημείο για να τιμήσει τημνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου.
Ο Αραούχο άφησε τη φανέλα του για να τον τιμήσει. Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός αναμένεται να τιμηθεί στο σημερινό παιχνίδι λόγω της πρωτοβουλίας που είχε πάρει να χαρίσει βραβείο του best goal που είχε σημειώσει κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» στον Άλκη.
Δείτε βίντεο από το σημείο:
Ο Σέρχιο Αραούχο άφησε τη φανέλα του στο μνημείο του Άλκη Καμπανού, στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου του Άρη! 💛
ΠΟΤΕ...
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.